UNDER CONSTRUCTION!
Nemzetközi és belföldi árufuvarozás

Fő tevékenységünk a nemzetközi és belföldi teherfuvarozás, amelyeket ponyvás, dobozos, tartályos és billencses teherautókkal végzünk.

Rólunk

Cégünk, amely 2014-ben alakult nemzetközi és belföldi árufuvarozással foglalkozik. Vállalatunk célja a megbízóinknak nyújtott szolgáltatások magas színvonalon történő pontos, rugalmas, gyors teljesítése a lehető legnagyobb megbízhatósággal.

2014-ben alakult cégünk alapját egy 2004-ben győri székhellyel létrehozott társaság képezi, amely gazdasági fejlesztésünk következtében 2014-ben Budapesten, majd Győrben létesített újabb kirendeltségeket, a megbízóink növekvő igényeinek minél pontosabb kielégítése érdekében.

Fő tevékenységünk a nemzetközi és belföldi teherfuvarozás, amelyeket ponyvás, dobozos és tartályos, billencses teherautókkal végzünk. Fuvarozási tevékenységünk széles területet ölel fel, a tömegáru szállítás mellett, fuvarozunk cukrot, ponyvás járműveinkkel raklapos árut, autóalkatrészt, gumiabroncsot, mezőgazdasági gépek alkatrészeit, speciális, külön igények szerint legyártott, nagy értékű gyártósort. Szállítási relációink az egész Unió területére kiterjednek.

A Cégünk Magyarország egyik legnagyobb biztosítótársaságával van együttműködésben, eszközeink, a telephelyek és a fuvarozott áru biztosítása is velük történik.

Géppark

Nagy hangsúlyt fektetünk az innovációra, gépjárműparkunkat folyamatosan korszerűsítjük, amely MAN, DAF, Ford, Mercedes típusú eszközökből áll össze. Speciális kiegészítőkkel ellátott tartályos pótkocsikkal és billencsekkel is dolgozunk.

Gépkocsivezetőink több éves nemzetközi és belföldi fuvarozói tapasztalattal rendelkeznek, így szakszerűen látják el munkájukat.

Gépjárműveink korszerűen felszereltek, illetve mobiltelefonnal és GPS-sel ellátottak, valamint WebEye járműkövető rendszerrel rendelkeznek a pontosabb árukövethetőség érdekében. Gépjárműparkunk EURO 5 és 6 környezetvédelmi besorolással rendelkezik.

Szolgáltatásaink

Ponyvás szerelvények

Cégünk alaptevékenysége a nemzetközi és belföldi teherfuvarozás ponyvás szerelvényekkel, amelyben több éves tapasztalattal rendelkezünk. Megbízhatóságunkat, teljes körű profizmusunkat igazolja folyamatosan bővülő ügyfélkörünk, a már meglévő állandó megbízóink mellett. Több éve dolgozunk együtt nemzetközileg elismert cégekkel.

Tartályos szerelvények

Cégünk sokoldalúságát az is mutatja, hogy a legtöbb iparágban jelen vagyunk. Tartályos szerelvényeinkkel szállítottunk cukrot, melaszt, nitrosolt, folyékony papírt, szeszt

Billencs szerelvények

Az utóbbi időszakban nagy hangsúlyt fektettünk a tömegáru billencses szerelvényekkel történő kiszállítására. Az elmúlt másfél évben munkafolyamataink széles skálát ölelnek fel: a ckt, aszfalt, beton, dolomit szállítás, aszfaltozás, töltőanyag depózás, nyomvonal beépítése és az aszfaltkeverők ellátása is szerepel tevékenységeink között. Ezen munkák során 725.500 t anyagot szállítottunk el. Legjelentősebb referenciáink között szerepel az M1-es autópálya felújítása és az M85-ös gyorsforgalmi út megépítésében való részvétel.

Spedíció

A már meglévő fuvarfeladataink mellett, minden megkeresésnek szeretnénk eleget tenni, ezért alvállalkozókat is igénybe veszünk a megnövekedett fuvarfeladatok elvégzésére. Minden igényt megvizsgálunk és annak módja szerint oldjuk meg a szállítást a lehető leghatékonyabban.

Elérhetőség:

Székhely és postacím:
9022, Győr, Móricz Zsigmond rkp. 6-8.

Iroda: 9023, Győr, Mészáros Lőrinc u. 7.

Telephely: 9011, Győr, hrsz 0946 ->

Telefon: +3630/4805019

Email: elisalogisticskft@gmail.com